Права и отговорности

Уют Стил ЕООД се задължава да съхранява и да използва, предоставената от нашите потребители информация, изцяло и само за подобряване на предоставяните от нас услуги.

Уют Стил ЕООД си запазва правото да извършва промени в цялото съдържание на уебсайта, по всяко време, без да предупреждава предварително за това. Фирмата не носи отговорност за неактуална и остаряла информация на сайта.

Промяна на цени

Цените, посочени в уебсайта u-stil.bg, могат да се променят по всяко време без за това да бъдат предварително оповестявани потребителите. В случай на промяна в цената, при извършена покупка, всеки потребител е задължен да заплати тази цена, която е била актуална по време на сключване на прилежащия към поръчката договор, без значение дали е по-висока или по-ниска от обявената към настоящия момент.

При допуснати технически или по невнимание грешки на публикуваната информация в проекта, Уют Стил ЕООД си запазва правото да откаже към преминаване в изпълнение на прилежащия договор без да дължи обезщетение на потребителя.

Изклчение правят случаи, в които дадената услуга е вече заплатена. В такива случаи сумата се възстановява на клиента и пак се прекратяват договорните ни отношения.

Авторски права

Всеки потребител, който се е съгласил да спазва настоящите условия на нашият уебсайт, получава правото да разглежда и изпозлва всички налични ресурси, представени в нашият проект. Публикуваната информация е предоставена и предназначена единствено и само за лична употреба с нетърговска цел. Да уважаваме авторските права.

Всякакъв вид копиране, публикуване и разпространение на материали от нашият уебсайт с обществена или търговска цел е абсолютно ЗАБРАНЕНО. Нека не забравяме, че цялото съдържание в уебсайта u-stil.bg е под закрилата на Закона за авторското право и нейното публикуване в други сайтове и платформи е наказуемо.