За компанията

Уют – Стил” ООД е производител на PVC и Алуминиева дограма, мрежи против насекоми, външни ролетни щори, вътрешни хоризонтални и вертикални щори.
Фирмата стартира дейността си през 2002 г. в гр. София с производството на външни и вътрешни щори и мрежи против насекоми.

За кратко време „Уют – Стил” ООД се превръща в една от най-бързо развиващите се фирми за дограма в България. През 2005 г. поради значително нарасналото търсене на дограма в България, фирмата наема ново помещение и оборудва цех за производство PVC и Алуминиева дограма. През 2012 г. „Уют – Стил” ООД закупува нова производствено-складова база в гр. София, с застроена площ 2 100 м2 и прилежаща земя 5 000 м2. Фирмата подменя всички производствени машини и съоръжения за дограма с цел подобряване на качеството и увеличаване на производствения капацитет.През 2014 г. дружеството закупува нова автоматизирана призводствена линия за PVC дограма.

Към момента, капацитета на производствените мощности месечно е: дограма и стъклопакети – 8 000 м2, външни ролетни щори – 2 000 м2, вътрешни хоризонтални щори – 5 000 м2, вътрешни вертикални щори – 4 000 м2, мрежи против насекоми – 4 000 м2. „Уют – Стил” ООД работи с утвърдени на българския и европейския пазар производители на PVC и AL профилни системи, стъклопакети, обков, крепежни елементи и метални усилители, като VEKA, PROFILINK, UNIKOM, SIEGENIA AUBI, ELEMENTIS, HUS, WURTH, GUARDIAN,  и др.

Гаранция за качество

За да обезпечим качеството на нашите продуктите, на всеки етап от производството има специалисти контролиращи процеса. Високотехнологичните машини, качествените материали и добре обучените работници са достатъчно висока гаранция за качеството на изделията.

Целите

Една от основните насоки на фирмата е търсенето на нови партньори за търговия в страните от Европейския съюз. Можем да удовлетворим изискванията за качество, срокове и цени и на най-взискателните клиенти. На разположение сме за разговори с потенциални наши партньори като строителни фирми, собственици на магазини за дограма и слънцезащитни системи, фирми занимаващи се с извършване на строително-ремонтни дейности и вериги строителни магазини. Транспортирането на изделията може да бъде извършено с групажни пратки, като предварително всичко бъде добре опаковано и защитено или при по-големи поръчки с наш транспорт. Ако е необходимо, може да осигурим и монтаж. Може да се разчита, че сроковете ще бъдат спазени, а цените се изготвят на база конкретно запитване