VEKA е водещ световен производител на РVС профили за прозорци и врати с 25 дъщерни предприятия на 3 континента.

Хайнрих Лауман поема VEKAPLAST – предприятие за производство на строителни профили и щори от пластмаса с 8 души персонал. Днес заетите във VЕКА са 3700 души, от тях 1400 са във фирмената централа в Зенденхорст. Групировката се управлява и днес от семейство Лауман.

GEALAN е традиционна немска компания, чиято история започва през 1921 г., когато се създава Schlegelbei Hof.
През 1956 г. опитът на компанията в новите технологии и суровини прави възможно създаването на ново прозводство- екструдиране на PVC профили за врати и прозорзи. От този момент до днешни дни това е крайъгълния камък в развитието на GEALAN Fenster-Systeme. Като резултат от непрекъснатите усилия за усъвършенстване, GEALAN притежава необходимия опит и know-how в екструдирането на PVC профили за врати и прозорци.

Чрез благонадежност, доверие и съдействие ние изграждаме основата на нашия успех, а това е именно партньорството. Така ние и нашите партньори заедно се движим напред. Защото само чрез коректно и дългосрочно сътрудничество може да се породи истинският успех с тенденцията за растеж.

Фирма PROFILINK е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта, ние използваме най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес. Този факт ни дава увереност да твърдим, че всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество.

Вайс Профил е основана през 2003 година, и само след година вече се нарежда сред водещите български фирми в производството на ПВЦ и алуминиеви профили. Днес компанията е добре позната и търсена не само на българския, но и на международните пазари, като благодарение на широката си външно-търговска мрежа около 80% от продукцията  се изнася в над 25 страни.

Основен представител на продуктите на Вайс Профил за България е фирма „Хендел“ ООД.

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.
През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази.
Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти – строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

SIEGENIA разработва решения, които внасят пространства в живота. С иновативен и широк асортимент от продукти за модерни прозорци, врати и комфортни системи. KFV Karl Fliether GmbH & Co. KG покрива цялото поле на съвременните заключващи системи за врати. Пълната ни гама се закръгля от SIEGENIA-AUBI Sicherheits- Service GmbH: с продукти и услуги, свързани със защита от взлом и ремонт на прозорци.

Перспективата за нов комфорт в стаята е темата на бъдещето. Трябва ни миналото, за да можем да проектираме разумно и отговорно. Защото традицията е идеалната основа за устойчиви иновации. Дори и да не го нарекохме „комфорт в стаите“ преди, ние работим върху това повече от 100 години.

ВЮРТ-България ЕООД е лидер на българския пазар от 1993г. Част от концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG – компанията ни е световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, крепежни елементи, анкерна и дюбелна техника, технически химически продукти, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства и още много други.